an image

Dobrodošli u Beograd !

Grad u kome možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga po zaista niskim cenama.

Stomatološka ordinacija Dr. Aleksić Zorana je osnovana 1994 god. i nalazi se na dva koraka od istorijskog centra Beograda.
U studiju Dr. Aleksića možete dobiti sledeće usluge:

 

Usluge:

-Plombiranje zuba 3M belim plombama uz lokalnu anesteziju.
-Pravljenje kapsula i mostova od porcelana sa vrhunskom estetikom.
-Izrada proteza.
-Vađenje zuba
-Izbeljivanje zuba i čišćenje zuba ultrazvukom.

 
1.) Bela plomba sa anestezijom 2000 din.
2.) 1 Kapsula od porcelana 6900 din.
3.) Proteza 18000 din.
4.) Vađenje zuba 2000 din.
5.) Čišćenje zuba ultrazvukom 2000 din.
6.) Izbeljivanje zuba Carbamidom 21000 din.
7.) Operacija desni i lečenje paradontoze 5700 din. po jednom zubu.
8.) Implanti 350 eura do 550 eura
9.) Bezmetalna keramika 150 eura po krunici Cirkonijum 150 eura po krunici.

 

-Bele plombe se izrađuju od američkog 3M proizvođača i uvek sa lokalnom anestezijom.

-Krunice i mostovi od porcelana su fiksni, cementirani i ne mogu se skinuti, izgledaju i imaju funkciju kao vaši prirodni zubi. Zubi se najpre sastružu uz lokalnu anesteziju bez ikakvog bola. Za izradu mosta je potrebno od 3 do 5 dana. Istog dana kada se zubi sastružu i uzme otisak, pacijent dobija i privremene navlake koje štite zube od hladnog i toplog, i one su besplatne.

-Ukoliko su pacijentu zubi oboleli od parodontoze u studiju Dr. Aleksića može se uraditi operacija desni i izlečenje paradontoze a nakon toga se pristupa izradi mostova. Operacija se obavlja u studiju Dr. Aleksića a vrši je profesor stomatološkog fakulteta u Beogradu. Ukoliko se zubi klate onda se postavlja i veštačka kost kojom se zubi učvrščuju. Operacija se vrši u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolna.

-Ukoliko pacijent nema dovoljno zuba, ili nema uopšte svoje zube a želi da nosi mostove a ne proteze možemo mu ugraditi implante.

 

-U ordinaciji Dr. Aleksića možete skinuti kamenac ultra zvukom a ukoliko želite da izbelite zube izradićemo vam dve protezice u koje se stavlja Carbamid i sa kojim spavate 7 noći i izbeljujete zube. Zubi se ne izbeljuju Hidrogenom već Carbamidom tako da nema oštećenja zuba i osetljivosti na hladno. Proteze se nose 7 noći a efekat izbeljivanja traje 7-8 godina. Proteze možete nositi i kod vaše kuće.

-Sve vrste usluga možete dobiti uz lokalnu anesteziju i u vrlo kratkom roku.

-Ukoliko želite panoramski snimak mi možete poslati poštom na adresu: Molerova 47 11050 Beograd ili ga možete skenirati i poslati na e-mail ili možemo uraditi digitalni panoramski snimak u Beogradu po ceni od 12e

-Pre dolaska uvek ću vam uraditi predračun i reći vam koliko vremena morate biti u Beogradu, I rećiću vam cenu pre nego sto stignete u Beograd.

-Beograd se nalazi 600km od Trsta i putuje se dobrim autoputem. Troškovi puta od Trsta do Beograda prema Mischelinu su 89e (putarina i benzin)


-Do Beograda možete stici i avionom iz Rima i Milana. Ukoliko putujete avionom dočekaću vas na aerodromu i otpratiti do hotela.

-Hotel Srbija vam preporučujem, to je renoviran hotel sa tri zvezdice u kome noćenje sa doručkom za dve osobe košta oko 65e. Hotel se nalazi u blizini kuće Dr. Aleksića

-U Boljim restoranima u Beogradu možete ručati za 10-15e po osobi.

-Retko kad je Dr. Aleksiću neophodno da u Beogradu provedete više od 7 dana.

Dr. Aleksića možete kontaktirati na telefone:

mob.   : 00381641104082

studio : 00381112433943

kuća   : 00381112830127

adresa   : Molerova 47 11050 Beograd

ili na e-mail: johnny6761@gmail.com

-Dakle dobrodošli u Beograd, dobrodošli u dentista economico kod Dr. Aleksića gde ćete u najkraćem roku za vrlo mali novac rešiti sve svoje probleme sa zubima i pri tome se možete lepo provesti jer je Beograd lep i gostoljubiv grad.

-Dr. Aleksić tečno govori italijanski i engleski jezik, a otac Dr. Aleksića ima italijansko državljanstvo, govori italijanski i za vreme boravka u Beogradu vam besplatno sa svojim kolima može biti na usluzi.


Srdačan pozdrav Dr. Aleksić Zoran!